lauantai 7. syyskuuta 2013

Kirjekuori minialbumi

Hei vaan kaikille ja leppoisaa lauantaipäivää. Perjantaina eksyi taas internetin ihmeelliseen maailman ja löysin kivan tuutorin kirjekuori minialbumista. Esimerkiksi tuollaanen ohje oli tarjolla ja toki sata muuta. Pakkohan sitä oli sitten itsekin kokeilla ja vaikka albumi on vielä koristelua ja sisältöä vailla , olen niin tohkeissani , jotta pakko muutama kuva tänne laittaa.

Tämän tekeminen oli niin mukavaa, että suosittelen kyllä kokeilemaan. Ohjeen kun pariin kertaa katselin ja sitten vaan silppuamaan papereita. Ja nyt jo kynnet syyhyää takaisin askartelupöydä ääreen, jotta pääsen koristelemaan.
Mukavaa viikonloppua kaikille.


5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Voi miten kiva pikku albumi. Kun koristelet vielä, siitä tulee varmasti aivan ihana. Katsoin yhden videon ja mieli teki heti saada syntymään tuollainen. En ole kyllä hyvä näisä tarkkuutta vaativissa askarteluissa. Mistä muuten saa noita paksuja kirjekuoria? Minusta ne ainakin siinä videossa näyttivät kovin paksuilta.
Nautinnollista sunnuntaipäivää sinulle Heenu!

Vilimarika kirjoitti...

Onpa se kaunis!

Heenu kirjoitti...

Kirjekuoret ovat Papermanian Kraft Tall Envelopes,120g ja tosiaankin niistä "tavallisista" ei kannata tehdä. Tuonne albumiin tulee sivutaskuja, johon saa tageja sisälle ja vaati kyllä paksumman kuoren, että pysyy kuosissa. albumin koristelu täällä käynnissä, laitan kuvaa kun saan valmiiksi.

Susanna kirjoitti...

Tuleepa hieno!!! Voi kun ehtisi taas väsäilemään. Ehkä viikolla taas jossain vaiheessa...kiitos vinkistä ;)

sirkkis kirjoitti...

Hei! Kiitos ihanista kommenteistasi blogissani. Vaikka eivät ne pääasia olekaan, niin kyllä niistä saa aina iloa ja uutta yrittämisen halua.
Kiitos, kun kerroit kuorista. Panen harkintaan, jos vaikka tilaisin. Voihan niitä sitten käyttää muuhun, jos sormi menee suuhun ;) Mukavaa päivän jatkoa!